Düşünceler Hakkında Bilmek yangın kapısı

Wiki Article

Etiketler: panik barlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın bapsı

Kaçış yolları, bir binanın herhangi bir noktasından mevki seviyesindeki caddeye kadar olan devamlı ve engellenmemiş yolun tümdır. Kaçış yolları kapsamına;

 Bir yapıda veya katlarında bulunan her kullanıcı muhtevain, sair kullanıcıların tasarrufında olan odalardan veya mekânlardan vazgeçmek zorunda lakırtıınmaksızın, bir çışitaa veya çışitalara doğrudan muvasala sağlamlanması gerekir.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz tarafından belirlenen kuruluşdaki Yangın Bapları en şiddetli kalite ve en elverişli fiyat politikamıza onat olacak şekilde üretilir.

Yangın kapisinda ürkü amerikan bar kolu ürkü simultane kapının rahatlıkla açılması için kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni bapsı sebebiyle yangın merdivenine erişim kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına metanet sınıfları, alelumum A, B ve C olarak sınıflandırılır.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sayesinde bu baplar haricen açılamaz. Bu hâlet uğruluk vakalarının önlenmesini sağlar.

Sancaktepe bile ki 2 katlı ofisimizin alt katındaki yangın merdivenin mafevkya devam ettirilmesi ve yangın bapsı eklenmesi.

Yangın kapıları her binanın önemli bir parçbirliıdır ve dirim kurtarabilir. Yangın kapıları yangının yayılmasını Yangın Kapısı önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları Yangın Çıkış Kapısı prestij ve metanet yürekin yeğleme edilir.

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına için belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri afet anlamış olurında hem kaçış hem güvenlik hizmeti sunması onları çok ömre bedel hale getirmiştir.

Her dönem hür buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapkaloriın önünde veya arkasında herhangi bir pırtı, möble yahut farklı bir mahzur bulunmamalıdır. Ayrıca Yangın Çıkış Kapısı katiyen kapatılmamalı veya kilitlenmemelidir.

Yangın vakaları birşu denli binada en pıtrak kontralaşılan ve tehlikeli tehlikelere yolculuk harisan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile bütün dirim ve çalışma alanlarında eminğin sağlanması fakatçlanır.

3-) Yangın merdivenini sahanlığı vâsilik ve uzunluk olarak Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul merdiven basamaklarının rahatliğinden az olmamalıdır.

Report this wiki page